Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Stem op Bert Haandrikman

Op mijn verjaardag werd ik maar zo gebeld door KRO-presentator Bert Haandrikman die mij feliciteerde met dit heuglijk feit. Nietsvermoedend babbelde ik wat met hem over de bekende koetjes en kalfjes en wat ik zoal deed. Dat dit gesprek even later in het radio 2 programma Helemaal Haandrikman te beluisteren zou zijn, was mij even ontgaan. Bert heeft namelijk de goede gewoonte om regelmatig op deze manier één van zijn 5.000 Facebookvrienden te feliciteren.

Of dit onderdeel nu de aanleiding tot een nominatie is geworden, zal altijd wel het geheim van Hilversum blijven. Feit is wel dat Bert Haandrikman voorgedragen is om eventueel in de radioprijzen te vallen. Hij is zelfs twee keer genomineerd! Als presentator in de categorie ‘Zilveren Radioster Man’ en in de categorie ‘Gouden Radioring’ met ‘Helemaal Haandrikman’. En deze nominaties zijn op zich al een felicitatie waard natuurlijk!

Nu bestaat zelfs de mogelijkheid om op de sympathieke Haandrikman te stemmen. Als trotse Groningers zou dat een hele goede optie zijn want Bert begon zijn carrière bij OOG Radio en RTV Noord om vervolgens in 2000 naar de KRO te verhuizen. Twee jaar geleden won hij al eens de Zilveren Radioster. Het zou toch mooi zijn wanneer Haandrikman dit jaar de dubbel zou pakken. Stiekem heb ik al even op hem gestemd. Kleine moeite, groot plezier. Wilt u Bert ook in de prijzen zien vallen en wilt u op hem stemmen? Dit kan via dit linkje: rr2015.avrotros.nl.

Wilt u nog iets meer achtergrondinformatie?: Info rr2015.avrotros.nl.

De stembus sluit op vrijdag 30 oktober om 14.30 uur. Namens naamgenoot Bert alvast hartelijk dank voor uw stem!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69