Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De weg der geleidelijkheid…

Zo af en toe kan ik het niet laten om even te laten merken dat de bezoekersaantallen van de website een mooie opwaartse tendens laten zien. In juni van dit jaar doorbraak de site de gemiddelde dagelijkse bezoekersgrens van 400. Bijna 15.000 bezoekers brachten in deze maand een bezoekje aan de website. Een heerlijk resultaat zo vlak voor de doorgaans wat rustiger vakantiemaanden juli en augustus. Ik had dan ook niet verwacht dat de gemiddelde bezoekersgrens van 500 zo snel zou worden gebroken…

In september was het dus al zover. Het regende sowieso records in deze maand. Voor het eerst meer dan 8.000 unieke bezoekers (unieke IP-adressen), voor het eerst meer dan 16.000 hits (de 15.000 grens werd overgeslagen dus) en dus voor het eerst gemiddeld meer dan 500 bezoekers per dag. Het heeft er alle schijn van dat ook dit jaar weer een stijging van het aantal bezoekers laat zien van 40 a 50%. En dat geeft een veel beter gevoel dan een dalende curve, dat kan ik u wel vertellen. Dagelijks publiceren kost de nodige tijd maar werpt dus wel zijn vruchten af.

September was sowieso een speciale maand met aantal bijzondere uitschieters. Het Babbelen met Bert interview met Mark en Evelien over het einde van de bistro, het bijzondere verhaal van Yang Soo Kloosterhof en het pensionadoverhaal van Geertje Visser werden uitzonderlijk goed gelezen. Ook de nieuwsflits van Margriet van Dijken die samen met Kees Willemen een boek over haar vader wil schrijven en het ‘levensverhaal’ van Paul en Lucette Koster behoorden tot de hoogvliegers.

En met bijna 110.000 bezoekers alleen al dit jaar kan ik alleen maar tevreden zijn. Lezers, adverteerders, gastcolumnisten en iedereen die op een andere manier een bijdrage geleverd heeft aan deze mooie cijfers: hartelijk dank! Ik verwacht dat dergelijke berichten eerst weer een tijdje tot het verleden horen maar je weet natuurlijk nooit wat voor bijzondere verhalen de oktobermaand oplevert…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69