Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Chris Slager: “Kom gerust een kijkje nemen tijdens de open huizen dag!”

Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars de open huizen dag. Zaterdag 3 oktober a.s. is het weer zover. Op deze dag kunt u van 11.00 tot 15.00 uur verschillende huizen bezichtigen, zonder van te voren een afspraak te maken. Een ideale dag en gelegenheid dus wanneer u zich aan het oriënteren bent op een nieuwe woning.

Chris Slager van Chris Slager Makelaardij beveelt deze dag dan ook van harte bij u aan. Misschien zit u wel te twijfelen tussen 2 of 3 woningen of heeft u nog helemaal geen idee wat u nu precies wilt. Dan is dit een ideale gelegenheid om te ‘speeddaten’. Het leuke aan de open huizen dag is dat de eigenaren zelf hun woning kunnen laten zien. Dit gebeurt vaak in een ongedwongen sfeer. Uiteraard kunt u later met specifieke vragen altijd bij Chris terecht.

Chris zegt hier zelf over: “Ik kan natuurlijk niet met alle potentiële kopers meegaan want het is vaak een drukke dag. Wel geef ik de verkopers tips mee waar ze om moeten denken bij een bezichtiging. Ikzelf vind deze dagen altijd een ideale gelegenheid om ideeën op te doen. Je kunt in korte tijd meerdere huizen bezichtigen en krijgt daardoor mooi de kans om de voor- en nadelen van een bepaald type woning voor jezelf in kaart te brengen. Ik nodig dan ook iedereen van harte uit om langs te komen bij de woningen die ik in de verkoop heb.”

Chris Slager Makelaardij uit Bedum beveelt de volgende adressen van harte bij u aan om langs te komen:

• Middelstumerweg 24 Onderdendam

• Weverijweg 2 Garsthuizen

• Sint Annerweg 18 Bedum

• De Els 8 Bedum

• De Eiken 19 Bedum

• Plantsoenstraat 21 Bedum

• Prof. Boermastraat 35 Bedum

• Boterdiep OZ 18 Bedum

• Emmalaan 2 Bedum

• Stationsweg 28 Bedum

• Speenkruid 31 Bedum

 

Mocht u voor of na die tijd nog vragen hebben over één van de huizen, Chris is te bereiken via het volgende nummer: 050-8200935. Wilt u van te voren al een indruk hebben van de woningen, check dan even zijn website: www.chrisslagermakelaardij.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69