Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Voorkom slipgevaar, bel Evert!

Begin deze week fietste ik met een behoorlijk gangetje vanaf Hippolytushoes de weg op. Ik had niet door dat er zoveel modder op de weg zou liggen en het was even ‘fingers crossed’. Gelukkig hield ik het stuur en de fiets onder controle. U zult ongetwijfeld ook wel dergelijke ervaringen hebben op de fiets of in de auto. Nu de landbouwactiviteiten ten einde lopen en het weer onstuimiger wordt, is de kans op slipgevaar aanzienlijk groter geworden.

Gelukkig is daar altijd nog Evert Spriensma van Evert Spriensma Loonwerk uit Kantens. Hij biedt een perfecte combinatie aan van een watertank met een schuif ter voorkoming van gevaarlijke situaties voor weggebruikers. Met deze combinatie is het mogelijk om tijdens of na de oogstwerkzaamheden de weg schoon en veilig te houden of weer te maken. Doordat de combinatie is uitgerust met een veegmachine kan ook vastgereden klei eenvoudig verwijderd worden.

De combinatie is natuurlijk ook in te zetten zonder watertank en kan dan gebruikt worden voor bijvoorbeeld het vegen van een erf of een sleufsilo. In de winter is Evert Spriensma Loonwerk ook prima te benaderen voor het snel en grondig verwijderen van sneeuw. Maar zover is het natuurlijk nog niet, eerst de kleiwegen maar eens te lijf gaan! Breed inzetbaar dus, deze multifunctionele loonwerker. Mocht de grond u te glad onder de voeten worden: Bel Evert, 06-28741342. Voorkomen is inderdaad veel beter dan genezen!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69