Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Drogisterij Marja en Twinset Fashion organiseren een zomerparty!

De zomer is tot dusver ver te zoeken. Toch kijkt menigeen reikhalzend uit naar de vakantieperiode. Diodrogisterij Marja en Twinset Fashion leggen alvast de rode loper uit naar de zon. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni organiseren zij op ‘Beachplaza’ Grachtstraat 17-19 in Middelstum leuke zomeracties. Met (als het weer het toelaat) kraampjes, een terrasje en 2 keer een modeshow. Deze modeshows zullen plaatsvinden vrijdagavond om ongeveer 19.00 uur en zaterdagmiddag rond klokslag 13.30 uur.

Het is niet de eerste keer dat beide ondernemers elkaar weten te vinden. Regelmatig trekken ze zij aan zij op om hun klanten te vermaken met leuke en originele acties. Dit weekend zit dan ook weer vol met velerlei verrassingen. Marja en Renate lichten alvast een klein tipje van de grauwe weersluier op.

Er zijn diverse aanbiedingen die niet alleen handig zijn voor de vakantiegangers maar ook voor de thuisblijvers. Voor de kinderen is er een verrassing maar ook de volwassenen worden niet vergeten. Al deze festiviteiten vinden plaats onder het genot van stemmige zomerse vakantiemuziek en een tropische hapje en drankje.

Beide ondernemers kunnen u geen garantie geven voor een prachtige zomer maar ze scheppen wel de randvoorwaarden tot heel veel vakantieplezier. Kom dus allemaal vrijdag en zaterdag naar ‘Beachplaza’ aan de Grachtstraat in Middelstum. Voor de gezelligheid, het ultieme vakantiegevoel en om alvast uw vakantiekoffer te vullen! U bent meer dan welkom…

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69