Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

VV Middelstum neemt afscheid van clubicoon De Graaf

Het is het weekend van het afscheid nemen bij de Voetbal Vereniging Middelstum. Vanavond nemen we afscheid van keeper Alwin Zwerver die zijn handschoenen in de wilgen hangt. Morgen zal zeer waarschijnlijk menig traantje weggepinkt worden wanneer clubicoon Mayko de Graaf afscheid neemt van zijn vele werkzaamheden binnen de voetbalclub. En dat na 32 jaar trouwe dienst….

Wat een imposant tijdperk is dat eigenlijk, 32 jaar. Wat zoiets inhoudt dat hij bijna net zo lang meegedraaid heeft binnen de ‘oude’ Middelstumer voetbalkantine als dat deze bestaan heeft. De VV Middelstum neemt straks afscheid van haar oude accomodatie en daarbij dus ook een beetje van zijn interieur. Want hoe laat je op de zaterdagmorgen ook de voetbalkantine binnenkwam, je keek bijna altijd als eerste aan tegen de markante kop van deze barkeeper in hart en nieren. En als je dan na zoveel jaren trouwe dienst, mede door een afnemende gezondheid, noodgedwongen afscheid moet nemen van een belangrijk deel van je leven dan doet dit pijn.

Gelukkig laat de VV Middelstum Mayko niet onopgemerkt verdwijnen. Morgenmiddag zal er tijdens het afsluitende Hutspottoernooi iets speciaals georganiseerd worden voor deze markante persoonlijkheid. Een cultheld en clubicoon in één. Een ieder die ooit een kopje koffie of iets anders bij Mayko besteld heeft of hem een warm hart toedraagt, wordt hierbij van harte uitgenodigd om rond half 4 in de Middelstumer voetbalkantine te verschijnen. Want Mayko verdient een waardig afscheid. Ik hoop van ganser harte dat je niet wegkwijnt achter de geraniums Mayko en dat het voetbalveld blijft lokken. Je voetbalhumor en markante uitspraken kunnen nog lang niet gemist worden!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69