Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Genieten geblazen in de Groene Long

Het was en is genieten geblazen in de Groene Long in Middelstum. Hoewel de temperaturen nog niet echt meewerken, ontwikkelt de natuur zich in een razend mooi tempo. Zo moest ik Zora vanmorgen kort houden want het geblaas van vader en moeder zwaan was aan haar dove oren niet besteed. Helaas had ik op dat moment geen fototoestel bij me want het zwanengezin was vlakbij. Er zijn maar liefst 7 kleine zwaantjes te bewonderen in de vijvers vlak bij de Bosrand.

En niet alleen jonge zwanen zijn te bewonderen. Onbekommerd zwemmen ook 9 jonge eendjes bij ons in het water. Vader eend, ook wel woerd genaamd, kijkt vanaf de vlonder van Martin en Simone tevreden naar zijn nakomelingen. Dat heeft hij toch maar even mooi geflikt. Moeder eend zwemt rustig met haar kroost mee.

En de vijvers worden door nog veel meer vogels bevolkt. Af en toe zie je in het bos nog een ree langspringen. Dat maakt het natuurlijk helemaal af. Genieten geblazen dus in en om de Middelstumer bossen. Vooral in het voorjaar! 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69