Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Van Koningsspelen naar Koningsdag

Als ik mijzelf goed geïnformeerd heb, beleefden we gisteren de eerste officiële Koningsdag op 27 april, de dag dat Koning Willem-Alexander er weer een jaartje bij kreeg. En er rustte een zegen op deze dag. Sterker nog, er rustte een zegen op het hele koningsgebeuren. Want vrijdag vonden de Koningsspelen onder stralende weersomstandigheden plaats.

En daar Koning Willem-Alexander het niet zo opheeft met al die oud-hollandse spelletjes op zijn koninklijke route, laat hij de jeugd in het vervolg lekker zweten op zijn Koningsdag. En zo waren ook in Middelstum honderden kinderen druk in de weer met atletiek, tennis, volleybal en tafeltennis. Een prima zaak natuurlijk. En terwijl het voetbalveld en de tennisbaan druk bezet waren, kwamen onder toeziend oog van een grote kraan ook steeds meer onderdelen van onze nieuwe sporthal omhoogzetten! Dubbel feest dus deze dag…..

En gisteren was het genieten geblazen tijdens diverse vrijmarkten in Middelstum en Loppersum. Onze gemeentehoofdstad trok als altijd weer duizenden mensen binnen haar grenzen. Het was weer een gezellige drukte. Goed voor de handel en de vele dorstige kelen die gelest moesten worden. Een groot voordeel voor de plaatselijke horeca.

Ook in Middelstum viel er veel te genieten. Zo stond er bij Vita Nova bijvoorbeeld een klimwand opgesteld. DJ Eling Zuidhof coachste menig deelnemer eigenhandig naar boven. Het ging weer mooi dus, tijdens de koninklijke activiteiten. Gelukkig onder prachtige weersomstandigheden. Echt zonnebrilweer dus…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69