Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De kop is er af!

Jeffrey Kremer zet mij vandaag al weer aan het werk. Hij stuurde mij een foto vanuit de Sunsation feesttent met de volgende mededeling: “Voor op je site!”. En dus weet ik wat mij te doen staat. Klaziena wil mij overigens vanavond bij de toiletten hebben voor de broodnodige inspiratie. Daar moet ik toch nog even over nadenken. Maar u merkt het al, de kop is er af.

Ruim 700 mensen (eigen schatting) genoten met mij van muziek uit hun jongere jaren. Sieme Gerrijts maakte een ijzersterke come-back na een afwezigheid van 10 jaar. De terugkeer deed hem hartstikke goed, zo vertelde hij mij in de kleine uurtjes. Na een tijd van fysieke malheur voelde Sunsation 2015 voor hem als een warm bad. Gijssie was zoekende naar zijn vorm maar met Special D gingen alle remmen weer los en maakte ik voor in de tent waarschijnlijk meer meters dan vanmiddag bij de Pelikanen. 

Een mooie opening dus en vanavond gaan we vrolijk verder. Voor mij wacht een chaperonerende rol want bij dochter Derian gieren de feesttenthormonen ook al door het lichaam. Doorgaans is het Dance Event de avond waar ik het meest tegen opzie maar op een of andere manier heb ik er zin in vanavond. Kraantje Pappie, Hilversum House Mafia en good old Charly Lownoise zijn namen die mij ook nog wel wat zeggen. We gaan er voor en mocht het echt niet meer lukken dan kan ik altijd nog bij Klazien terecht.

De kop is er af en met mijn koppie gaat het verrassend goed. Vanmorgen wel preventief een paracetamolletje genomen maar volgens mij had het ook zonder gekund. De geest is nog jong, het lichaam werkt mee dus dat beloofd wat voor de komende 3 avonden! En daar Sunsation inherent is aan het ultieme lentegevoel werd ik vanmorgen verrast door 2 parende padden. Zij hadden er ook zin in. Laat het Dance Event maar komen dus….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69