Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Twinset-Fashion uit Middelstum uitverkozen tot de gezelligste winkel van de provincie Groningen!!!

Eén van de adverteerders van deze website is uitgeroepen tot de gezelligste winkel van de provincie Groningen! Het gaat hier om kledingwinkel Twinset-Fashion uit Middelstum. De verkiezing is georganiseerd door de website www.gezelligstewinkel.nl. Mensen konden via deze website hun stem uitbrengen. Eerder was Twinset-Fashion al uitgeroepen tot de gezelligste winkel van de gemeente Loppersum.

Renate van der Laan, eigenaresse van Twinset-Fashion, was uiteraard zeer aangenaam verrast. “Leuk, super!”, waren haar eerste reacties. “Ik was gisteren niet thuis en kreeg het bericht via de mail. Ik had het helemaal niet verwacht, ook al omdat ik er zelf niet zoveel ruchtbaarheid aan heb gegeven. Daar ben ik helemaal het type niet voor. Andere winkels gaven bijvoorbeeld een cadeautje weg wanneer hun klanten op ze gestemd hadden. Des te leuker vind ik het dan ook dat zoveel mensen spontaan op Twinset-Fashion gestemd hebben. Hartelijk dank hiervoor!!”

Op 16 maart mag Renate naar Hilversum om de award in ontvangst te nemen. En de gezellige kledingwinkel aan de Grachtstraat in Middelstum dingt zelfs nog mee naar de landelijke award. Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn wanneer ze deze prijs in de wacht zou kunnen slepen! Renate: “Misschien komt hier nog iemand van de organisatie langs om te kijken hoe ik het hier allemaal voor elkaar heb. Ik vind het wel heel spannend hoor. Het is toch wel bijzonder dat deze relatief kleine winkel zo’n prijs in de wacht sleept!”  

Daar denk ik wel een beetje anders over want uiteraard kennen wij Renate als de hartelijke gastvrouw van deze zeer gezellige winkel. Mooi dat ze ons hiermee op de provinciale kaart zet. En misschien straks zelfs op de landelijke kaart. Renate nogmaals van harte gefeliciteerd en veel succes tijdens de landelijke finale! 

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69