Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Heeft inbreker kantine VV Middelstum spijt?!

Vannacht is er ingebroken in de kantine van de voetbalvereniging Middelstum. De inbreker is er met een behoorlijk bedrag vandoor gedaan. Tot overmaat van ramp wist hij of zij ook de fooienpot te vinden. De ‘muurtelevisie’ werd vakkundig gedemonteerd maar bleek uiteindelijk waarschijnlijk toch te zwaar. Gelukkig werd het apparaat ‘netjes’ op tafel gelegd.

Nu kan het voorkomen dat na een onrustig nachtje slapen een soort van wroegingsgevoel van de inbreker meester heeft gemaakt. Wanneer de alcohol of drugs uitgewerkt zijn, kan het natuurlijk maar zo zijn dat de angst de regie overneemt. De kans om tegen de lamp te lopen is natuurlijk nadrukkelijk aanwezig. Helemaal daar de biljetten op een bijzondere manier gewaarmerkt waren en derhalve bij het uitgeven direct opgemerkt zullen worden. Daarbij komt berouw vaak na de zonde i.p.v. er voor….

Niet getreurd, de kantine van de V.V. is vanmiddag open! Dus mocht uw onbezonnen daad u uiteindelijk toch niet helemaal lekker zitten, dat bestaat er vanmiddag de kans om de buit terug te brengen. Liefst geteld en al, dat scheelt weer werk. Een kleine compensatie voor de overlast. Mocht u een rondje van de zaak willen geven, dan mag dat natuurlijk. Graag wel uit eigen zak.

Wanneer u zich meldt, dan strooien wij zand over de daad, sans rancune. Maar dan wel vanmiddag melden svp! Daarbij is dit natuurlijk ook weer een waarschuwing voor eenieder om NLalert te zijn. Denk om uw waardevolle spullen….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69