Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Team Sunrise medeorganisator Benefiet Muziekavond Alpe d’Huzes in ’t Schienvat Kantens

Team Sunrise verovert langzaam maar zeker het Hogeland. Onder leiding van oprichtster Jacqueline Zuidhof wordt getracht zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting “Opgeven is geen optie”, een onderdeel van KWF. Op 3 en 4 juni zal de Alpe d’Huez meerdere keren beklommen worden door de leden van Team Sunrise, lopend of op de fiets.

Om het streefbedrag van €20.000,- bij elkaar te krijgen zijn de afgelopen maanden al diverse acties georganiseerd. Zo was het team aanwezig bij de Voetbal Vereniging Middelstum waar mensen voor een zacht prijsje geknipt konden worden of een bodycheck ondergaan. Ook werden Alpe d’Huzes broden verkocht op de Kerstmarkt in Loppersum en was er voor de inwoners van Kantens een bijzondere kerstballenactie.

Herman Wassink is één van de deelnemers die de Alpe d’Huzes in juni gaat beklimmen. Hij is samen met zijn vrouw Harriët druk in de weer om geld in te zamelen. Herman en Harriët verloren vorig jaar hun zwager en broer Fred aan de gevreesde ziekte. Redenen genoeg om flink aan de bak te gaan met allerlei acties. Zo staat voor Valentijnsdag een Valentijnsactie gepland waarbij je voor €12,50 een Valentijnspakket kunt bestellen voor je geliefde die thuis wordt bezorgd.

En op 27 februari zijn Herman en Harriët medeorganisatoren van de Benefiet Muziekavond voor Alpe d’Huzes in ’t Schienvat in Kantens. De Benefiet Muziekavond is al enige jaren een traditie en elk jaar gaat de opbrengst naar een goed doel. Zo werd vorig jaar €1100,- bijeen gespeeld voor Kika. Dit jaar staat de stichting “Opgeven is geen optie” centraal.

Martin Dijkstra en Theo Zwerver zijn de oprichters van de benefietavond. In de loop der jaren is de organisatie uitgebreid met Jan Westerlaken, Rita Pool en Fred Reiffers. Voor deze editie zijn Herman en Harriët dus toegevoegd. Het belooft zaterdag 27 februari een gezellige boel te worden in ’t Schienvat. Want er treden deze avond maar liefst 7 gerenommeerde bands op.

Zo kunt u genieten van optredens van Too Loud For Betsy, The Music Boys, Tweaky Tones, de HHC-schoolband, Hassle, de BBQ-band en Waddenroes. Geluidsman DJ Robert Swijghuizen zorgt voor de muzikale intermezzo’s tussen de optredens door zodat u steeds in een swingend ritme kunt blijven.

Mensen die individueel willen jammen worden hierbij van harte uitgenodigd om de feestvreugde te verhogen. Er is een P.A. + back-line aanwezig. Muzikanten dienen wel hun eigen instrumenten mee te nemen en effect pedals. Drummers moeten een eigen snaredrum regelen en uiteraard hun stokken niet vergeten.

Het belooft een swingend geheel te worden in ’t Schienvat te Kantens op 27 februari. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 01.30 uur. En om aan te geven waar het allemaal om draait deze avond nog even een slotwoord van Team Sunrise oprichster Jacqueline Zuidhof die vastberaden is de top van de Alpe d’Hues te halen: “Al trap ik mijn fiets doormidden, al moet ik mijn fiets om mijn nek knopen, ik kom boven. Opgeven is geen optie, zeker voor Team Sunrise niet!”

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69