Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation groeit gestaag verder…..

Zaterdag a.s. vindt van 10.00 – 16.00 uur de voorverkoopdag plaats voor het muziekfestival Sunsation in Middelstum. De ideale kans op tientallen euros voordeel op kaarten en munten. En dat enige dagen na de bekendmaking van de line-up. Een line-up die verraadt dat Sunsation weer een stap voorwaarts zet. Want in navolging van de Dance Event wordt er nu ook op de Hollandse Avond met een dubbele podium gewerkt. 

En dat is begrijpelijk na het ongekende succes van de Hollandse Avond van vorig jaar. Dik 1700 bezoekers beleefden een fantastische avond in een welhaast uitverkochte feesttent. Daar waar festivals in de omgeving het moeilijk hebben, groeit Sunsation dus bijna uit haar voegen. Een tweede podium op hetzelfde Sunsation feestterrein is dan geen overbodige luxe. Mooi ook, de namen die aan de podia meegegeven worden: DJ Roy’s Donderende Mainstage en Maarten’s Feestpaleis. De dansbeentjes beginnen nu al te jeuken.

En dat komt goed uit want ook Charly Lownoise is gestrikt, een lang gekoesterde wens van de organisatie. En wat te denken van Kraantje Pappie, Gijs Stijverman, Special D., Tim Douwsma & Moniek Smit en uiteraard de regionale favorieten Lucas en Gea die een thuiswedstrijd spelen. Voor elk wils dus. Ook dit jaar weer de unieke combikaarten die het festival vorig jaar al zo’n impuls gaven. Want zo geeft een kaartje voor het Sunsation Dance Event gratis toegang tot Back to the 90’s en 00’s. En met een ticket voor de Hollandse avond kun je ook het wervelende ‘The Great Piano’s’ gratis meepikken.

Mooi om als relatieve buitenstaander maar ook als trotse inwoner van Middelstum deze ontwikkeling weer mee te mogen maken. Hoewel relatieve buitenstaander? Van de meer dan 100 feestavonden die er in de loop der jaren geweest zijn (met meer dan 150.000 bezoekers op de teller) heb ik er niet veel gemist. Binnenkort gaan we weer op zoek naar de unieke Sunsation feestssferen op het terrein van Ewsum. Daar waar het nu nog kil, nat en zompig is maar waar over een maandje of 2 de danshitte weer glorieus zal zegevieren……

   

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69