Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Nieuws uit de ziekenboeg: Jelte van der Kooi

Twee weken geleden kreeg Jelte van der Kooi uit ‘t Zandt de schrik van zijn leven. Na met zijn auto in de berm terecht te zijn gekomen was er geen houden meer aan. Door een stuurcorrectie werd een boom langs de weg geraakt. Jelte: “En de weg van ‘t Zandt naar Godlinze staat toch al vol met bomen, de kans er één te raken is groter dan te missen. Wat er gebeurd is? Ik ben na een drukke periode, waarbij ik veel aan de kop had, waarschijnlijk even weggevallen. Een soort van black out dus.”

“Direct na het ongeval was ik nog wel bij kennis hoewel ik met mijn hoofd een stevige klapper tegen het stuur gemaakt heb. Gelukkig had ik de gordel wel om, anders was het ongetwijfeld erger afgelopen. Een andere inwoner uit ‘t Zandt reed vlak achter mij, hij was direct ter plekke en heeft de hulpdiensten gebeld. Gelukkig kon ik mijn benen nog wel bewegen, ik ben grotendeels zelf op de brancard geklauterd.”

“Uiteindelijk heb ik 2 dagen in het ziekenhuis gelegen. Er zat een scheurtje in mijn enkel, deze is in het gips gezet. Hopelijk mag dit gips er morgen af, dan krijg ik waarschijnlijk loopgips. Door de klap was ook mijn neus in de lengte opengespleten, gelukkig konden ze deze goed reconstrueren. Met het overgebleven bot en kraakbeen is er een succesvolle operatie uitgevoerd. Ik was heel nerveus toen het verband van mijn ingepakte neus gehaald werd. Maar ik ben heel tevreden over het resultaat! Mijn neus is nog licht opgezwollen en er is een klein littekentje te zien maar dit trekt wel weer bij!”

“Eigenlijk heb ik ook bijna geen pijn meer. Alleen mijn borst en nek zijn nog een beetje gevoelig van de klap. Rustig aan doen is het advies derhalve. Toch hoop ik binnenkort wel weer voor halve dagen aan het werk te mogen maar ik mag nog geen auto rijden. Maar in overleg met mijn baas (PHI Logistics Farmsum) is wel het één en ander  te regelen. Overigens kan ik ook wel een beetje thuiswerken, daar ben ik al weer voorzichtig mee begonnen.”

De voetballer van Middelstum 3 doodt de tijd nu een beetje met lezen en televisie/Netflix kijken. Heel stiekem hoopt hij toch binnenkort weer de voetbalkicksen aan te mogen trekken want de groene weide lonkt. “Gelukkig was er geen sprake van een botbreuk, het ging om een breukje aan de binnenkant van mij enkel.” Uiteraard wensen we Jelte natuurlijk een heel voorspoedig herstel toe!   

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69