Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation 2015 komt er aan, maar eerst hebben we nog de voorverkoopdag!

De lange, eenzame en ongezellige nachten kunnen weer worden afgeteld. Eurosonic Noorderslag is nog in de verteringsfase maar Sunsation 2015 lonkt al weer. Van 10 t/m 18 april trilt het Sunsation festivalterrein in Middelstum weer in haar voegen. Want dan vindt alweer de 28e editie plaats. Het vorige festival eindigde met een zinderende ‘Golden shower’ toen 1750 festivalgangers bijna de feesttent afbraken tijdens de afsluitende Hollandse Avond. Het Sunsation festival leeft weer als vanouds dus en hier wordt ook dit jaar weer een vervolg aan gegeven. Ook ik mag een klein steentje bijdragen aan de immense PR-machine.

Zaterdag 31 januari begint de voorpret reeds want dan vindt in het Multicultureel Centrum aan de G.A.straat in Middelstum de voorverkoopdag plaats. Altijd een gezellige en drukke dag en menig fervent festivalganger weet er tientallen euros korting uit te slaan door goedkopere kaarten en munten te kopen tegen gereduceerde prijzen. Leuk voor hem of haar maar ook voor de organisatie die hierdoor iets meer armslag heeft in het voorfinancieringstraject.

In de week voorafgaand aan de voorverkoopdag wordt de line-up bekendgemaakt. Maar is dat echt belangrijk? Enthousiaste Sunsation festivalgangers hebben de data allang in hun agenda staan. En Sunsation voorzitter Martijn Wilpstra merkte vorig jaar niet voor niets op dat in de loop der jaren de nodige kennis opgebouwd is in wat wel of niet aanslaat. En dat zit hem vaak niet in de gevestigde namen. Maar ik ben zeer benieuwd welke artiesten we kunnen verwachten die de Sunsation feesttent ongetwijfeld in vuur en vlam gaan zetten. Maar noteer eerst 31 januari in uw agenda: goedkopere (combi)kaarten en goedkopere munten. Vanaf 10.00 uur in de G.A. straat. Laat Sunsation 2015 maar komen!  

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69