Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Alwin Zwerver beste keeper Hogeland zaalvoetbaltoernooi

Alwin Zwerver van de V.V. Middelstum werd tijdens het eerste Hogeland zaalvoetbaltoernooi in Uithuizen uitgeroepen tot beste keeper van de A-poule. Hij mocht hiertoe een fraaie beker in ontvangst nemen. Zwerver toonde zich content met de prijs: “Het is altijd leuk als je waardering krijgt voor de dingen die je doet dus ik ben niet ontevreden. Het belangrijkste is dat ik zelf ook met een tevreden gevoel terug kijk op het toernooi. Een juryrapport was er niet, dus ik weet niet precies waar ik deze eretitel aan te danken heb. Zelf vond ik Devan Harmsma van toernooiwinnaar Omlandia ook goed keepen. Maar hij kreeg niet zo veel te doen, en daarom val je dus misschien ook wat minder op”.

Zwerver dacht al eens eerder de titel van beste keeper van een zaalvoetbaltoernooi binnen gesleept te hebben. Dat was tijdens het kersttoernooi van SC Loppersum. Organisator De Heracliden riep Zwerver uit tot beste keeper. Toen Alwin naar voren liep om de prijs in ontvangst te nemen, kreeg hij een soort van ‘gouden eikel’-bokaal aangeboden. Een geintje van zijn voetbalvriend Evert-Jan Bolt.

Zijn teamgenoten van Middelstum 1 wisten tijdens een onderling partijtje ook wel raad met Zwerver zijn doorgaans valse bescheidenheid. Na afloop van een geslaagde trainingsdag, waarbij ook een bezoek werd gebracht aan sport- en fitnesscentrum Veldwijk in Winsum, deponeerden zijn ploeggenoten Zwerver in de grootste plas die er op het sportpark aan de Coendersweg in Middelstum te vinden was. ‘Ik krieg joe nog wel’, was het veelzeggende antwoord van de geroutineerde keeper. Ik hoop niet dat hij daar een foebeltje binnen de kalklijnen mee bedoelt want het vlaggenschip van de V.V. kan de punten uiteraard goed gebruiken…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69