Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Evert Spriensma Loonwerk nieuwe subhoofdsponsor

Een half jaar geleden berichtte ik u al dat Evert Spriensma Loonwerk zijn sponsorcontract met de website verlengd heeft. Daarbij repte ik ook reeds over zijn snode plannen met de site zonder daar verder op in te gaan. Maar nu kan ik met trots en blijdschap melden dat Evert dit jaar toetreedt tot de subhoofdsponsoren van de website. Hij meldt mooie reacties te hebben gekregen op het ‘Babbelen met Bert’ interview. Zelfs zijn moeder kon zich helemaal in het verhaal vinden. Mooie ontwikkelingen voor het nieuwe jaar!

Ongetwijfeld komen we binnenkort te weten waar Evert tijdens het interview zo geheimzinnig over deed: “Momenteel denk ik toch wel regelmatig na over de aanschaf van een machine welke uniek is in Noord Nederland. Misschien dat ik deze in de nabije toekomst aanschaf, dan zal ik je er over berichten. Voorlopig kan ik er nog niet al te veel over vertellen”.

We zijn heel benieuwd wat deze unieke machine dan wel niet doet. Daarover binnenkort dus meer. Evert Spriensma Loonwerk bestaat inmiddels 5 jaar en maakt een mooie, positieve ontwikkeling door. Mocht u het interview met Evert (nog) eens willen lezen druk dan op deze link: Babbelen met Evert

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69