Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Nieuwe website Notaris Huitsing, even naar Bram toe!

Zoals wellicht bekend behoort Notariskantoor Huitsing inmiddels een jaar tot de subhoofdsponsoren van de website. En heel misschien zit er voor dit jaar wel een Babbelen met Bert interview met Bram Huitsing in, dat zou toch super zijn! Vorig jaar mocht ik in zijn ruime notariskantoor aanschuiven ter ondersteuning van websiteteksten voor zijn nieuwe website. Het leverde leuke nieuwsfeitjes op en kretologieen als ‘Even naar Bram toe’ en ‘Levensbestendig notariaat’.

Heel leuk om te doen natuurlijk. Inmiddels is de nieuwe website van notaris Huitsing in de lucht. Zeker een bezoekje waard. Misschien inspireert het u wel tot een bezoek aan zijn bedrijfspand in de Heerestraat te Middelstum. En om het u nog gemakkelijker te maken, hierbij de linkverwijzing: www.notarishuitsing.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69