Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De top 31 van 2014

December is bij uitstek de maand om terug te kijken op het jaar dat al weer bijna ten einde is. Deze website werd ook dit jaar weer gevuld met de nodige verhalen. Ongeveer 300 (gast)columns, interviews en nieuwsflitsen zagen het levenslicht. Uit al die verhalen heb ik een top 31 getracht samen te stellen. Elke decemberdag zal ik een bijzonder verhaal van dit bijna afgelopen jaar plaatsen. Het is een samenstelling uit de volgende rubrieken: eigen columns, pensionado’s, uit het leven gegrepen, gastcolumns, levensverhalen en Babbelen met Bert.

Uiteraard zijn tips en suggesties vanaf jullie kant van harte welkom. Misschien heb ik wel een verhaal gemist die jullie zeker de moeite van het vermelden in het jaaroverzicht vinden. Bij de uitverkiezing heb ik ook rekening gehouden met het aantal hits, hoewel dit niet altijd een maatstaf voor de kwaliteit hoeft te zijn.

Maandag a.s. begint de top 31, ik zal elke middag een verhaal plaatsen. De eerste 21 verhalen zijn nog willekeurig maar voor de top 10 verhalen heb ik zeker goede argumenten. En daarbij laat ik mij graag beïnvloeden door jullie mening. Help dus mee met het samenstellen van deze lijst. Suggesties kunnen doorgegeven worden via bertkoster1@gmail.com. Bij voorbaat dank en alvast veel leesplezier toegewenst!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69