Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Het opstelhokje

Gelukkig hebben ze bij de V.V. Middelstum nog een opstelhokje. Mooi dat er in deze gedigitaliseerde tijdperk nog een beetje jeugdsentiment overgebleven is. Vroeger hing die nog aan de muur van het oude gymgebouw. Het exemplaar inderdaad dat binnenkort tegen de vlakte gaat. Daar ging je elke vrijdagavond naar toe om te kijken waar je speelde en of het nog door ging. Het was altijd enorm balen als er rode strepen doorheen getrokken waren, ten teken dat het voetbal afgelast was. Inmiddels hangt het opstelhokje tegen het opbergschuurtje aan, die vlak bij het hoofdveld staat. Hoe lang nog?

‘Doet iemand nog even een pica van de opstellings?’ Een dwingende vraag van sportwethouder Schollema. Tja, dan heb je een hokje waar het papier in hangt maar dan moet je nog in staat zijn om er naar te kijken. Gelukkig was het vanmiddag prachtig weer dus tijdens mijn rondje Pomp met Zora maar even een fotootje geschoten voor onze mannen in den verre. En voor al die anderen voor wie het hokje te ver fietsen is. Ik denk dat het niet lang meer duurt dat het opstelhokje ter ziele gaat. Ingehaald door de moderne technieken. Weer een stukje jeugdsentiment minder derhalve. Dus geniet er nog maar even van, zolang het kan!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69