Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

NOVL Opleidingscentrum voor Bedrijfsopleidingen BV

NOVL Opleidingscentrum voor Bedrijfsopleidingen BV is de naam van de nieuwste sitesponsor van de website. Even dacht ik de eigenaar van NOVL, dhr. T. Duinkerken, niet te kennen. Maar gaandeweg het gesprek bleek al snel dat ik te maken had met de vader van de gerenommeerde voetbalbroers Arie, Willem, Aalderd en Klaas. Bekende voetbalnamen van voetbalvereniging Corenos uit Roodeschool. Met dhr. Duinkerken zijn schoondochter Carola, ook werkzaam binnen het bedrijf, heb ik vroeger nog samengewerkt toen ik stage liep bij North Refinery in Delfzijl. En zo blijkt maar weer dat we soms te maken hebben met een klein wereldje.

NOVL is gevestigd in Roodeschool, hoewel het opleidingscentrum in Uithuizermeeden zit. Veel opleidingen die NOVL verzorgt, zijn gericht op de transportsector. ‘Zonder transport staat alles stil’, is een bekende uitspraak. NOVL trekt deze uitspraak door: ‘zonder opleiden staat ook alles stil!’ Stilstaan is in dit geval achteruit hollen. En dat gebeurt wanneer een bedrijf vergeet zijn personeel te scholen. Scholing kost misschien wel tijd en geld maar kan ook heel veel opleveren!

Voor uw bedrijf kan het tot omzetstijging leiden doordat marktkansen beter benut worden. Ook het voorkomen van fouten door deskundig handelen van uw personeel levert veel op. Daarbij kan scholing motiverend werken voor uw personeel waardoor u ze beter aan uw bedrijf weet te binden. Deskundigheid, inzetbaarheid, verantwoordelijkheid en ontplooiingsmogelijkheden worden door scholing groter.

NOVL Opleidingscentrum voor Bedrijfsopleidingen BV biedt u een aantal opleidingen. Ook kan in samenspraak met u een opleidingsplan worden opgesteld. ADR opleidingen, Afvalstoffen, Arbo en veiligheid (BHV, VCA, VCA-vol), Transportondernemer, Intern Transport (heftruckdiploma), Nascholing, Logistiek medewerker en Planner zijn voorbeelden van opleidingen die u via NOVL kunt volgen. Op de overzichtelijke website van NOVL vindt u meer informatie over de opleidingen en de verschillende subsidiemogelijkheden. NOVL werkt samen met enige gerenommeerde partners in de regio. Wanneer u aan opleiden denkt, denk dan aan NOVL! Verrassend dichtbij.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden en gunstige tarieven!

Email: th.duinkerken@novl.nl of bel 06-53507208

Babbelen met NOVL

Pensionadoverhaal Thomas Duinkerken

NOVL hoofdsponsor website

Check voor meer details de website:  www.novl.nl.

 

(U komt op de website door op www.novo.nl of op het logo te klikken)

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69