Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De nul is heilig in Middelstum!

Vandaag vond op het sportpark van Middelstum een keepersdag plaats, georganiseerd door Keeperscentre Noord olv Remo Krol. De boomlange Krol stond jarenlang bij Omlandia 1 onder de lat en keepte daar zeer verdienstelijk. Slijtage aan de heup maakte een eind aan zijn keeperscarrière. Maar het keepersbloed stroomt waar het niet gaan kan, vandaar dat hij tegenwoordig regelmatig in de weer is om jonge keepertjes de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.

En dat lukte hem, samen met een 10-tal collega’s, uitstekend in Middelstum. Maar liefst 83 jonge talenten, afkomstig uit alle windstreken van Groningen maar ook uit Friesland, wisten de weg naar het sportpark aan de Coendersweg te vinden. Onder uitstekende weersomstandigheden werd aan alle facetten van het keepersvak aandacht besteed: duiken, uitgooien, uittrappen, op het juiste moment uitkomen, hoge ballen vangen enz. enz..

En het is dat de keepers handschoenen droegen, anders hadden ze er hun vingers bij afgelikt. Een zeer geslaagde dag waar alle deelnemers met veel plezier aan terug zullen denken. Want wat is er als keeper nu mooier dan om de hele dag les te krijgen in datgene wat je het leukst vind om te doen? En het doel heiligt natuurlijk de middelen, want voor een keeper telt maar één ding: de nul houden is heilig. Ook in Middelstum!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69