Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Mooie records!

Geheel tegen de verwachting in brak vakantiemaand augustus 2 bezoekerrecords! Dat is verrassend want de vakantiemaanden juli en augustus zijn doorgaans niet de best bezochte maanden van de website. Het is dan ook een hele aangename constatering dat augustus 2014 een trendbreuk te zien gaf. De augustusmaand trok maar liefst 11.279 bezoekers naar de website, een verbetering van ruim 500 t.o.v. recordmaand mei. Gemiddeld namen dagelijks 363 bezoekers een kijkje op bert-koster.nl. De ambitie voor dit jaar is om uit te komen op een dagelijks gemiddelde van 300 bezoekers. Deze augustusmaand draagt zeker tot realisatie van dit streven bij….

Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws was, ging ook het recordaantal unieke bezoekers (lees unieke IP adressen) drastisch omhoog. Ook met ruim 500 om uit te komen op 4.209. Uiteraard kan mij dit bijzonder bekoren. Het is mooi om te vernemen dat de kijkcijfers een stijgende lijn laten zien. Dan weet je weer waar je het voor doet. Nu is het natuurlijk een grote uitdaging om deze lijn vast te houden. Daar gaan we natuurlijk wel voor. Maar vooralsnog eerst even genieten van deze nieuwe records. Kijkers, wederom bedankt!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69