Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nieuwe Babbelgasten en Pensionado’s gezocht!

De rubrieken Babbelen met Bert en Pensionado’s zijn inmiddels veelgelezen onderdelen van de website geworden. Wekelijks probeer ik voor beide rubrieken interessante mensen te interviewen, op zoek naar hun hoogte- en dieptepunten in het leven of smakelijke anekdotes. Misschien kent u in uw omgeving ook wel mensen die voor deze rubrieken in aanmerking komen. Mensen die iets opmerkelijks meegemaakt hebben of een bijzondere prestatie geleverd. Of mensen met een bijzondere hobby of een ‘rijk’ en opmerkelijk leven. Mensen met mooie verhalen die hier prachtig over kunnen vertellen. Misschien gaat het wel over uw buurman of straatgenoot….

Mocht u in uw omgeving nog een interessante Babbelgast of Pensionado hebben, dan verneem ik dit graag van u. Zou u mij de naam van de toekomstige hoofdpersoon toe kunnen mailen plus een korte toelichting waarom u deze persoon voordraagt? U doet mij er een groot plezier mee. Het hoeft niet in de directe omgeving van Middelstum te zijn, elders op het Hogeland is ook prima! Zou u deze namen per mail op kunnen sturen naar het volgende mailadres: bertkoster1@gmail.com Bij voorbaat dank en wie weet komt u binnenkort uw gewenste hoofdpersoon op de site tegen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69