Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

ALS Ice Bucket Challenge

Dankzij een nominatie van Bé Schollema ontkwam ook ik niet aan een koude douche die mij rauw vanaf het dak viel. Maar alles voor het goede doel natuurlijk. In dit geval om aandacht te vragen voor de verschrikkelijke ziekte ALS. Als staat voor Amyotrofische Laterale Sclerose en is een neuromusculaire aandoening, een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. ALS is progressief van aard, dat betekent dat iemand met deze ziekte steeds verder achteruit gaat. Menig meer of minder wereldbewoner is de afgelopen dagen reeds uitgedaagd om een emmer ijskoud water over zich heen te laten storten. Wanneer de uitdaging niet aangegaan wordt dan dient een geldbedrag gestort te worden op een rekeningnummer tnv een fonds dat onderzoek doet naar ALS. En een ijskoude douche en geld storten kan natuurlijk ook.

Velen gaan de uitdaging aan, ik dus ook. De kinderen vonden het natuurlijk fantastisch om mij vanaf het slaapkamerraam met ijskoud water onder te dompelen. Voor mij was het best wel even schrikken, haha….. Een heerlijk ontnuchterende ervaring. Zie de beelden op mijn facebookprofiel. Een groot voordeel is dat ik nu ook 3 nieuwe ´slachtoffers´ mag nomineren voor deze bijzondere uitdaging. Na lang wikken en wegen kom ik uit bij burgemeester Meindert Schollema van de gemeente Pekela, Daniella Blanken van de GBB en sportfanaat Jack Suiveer. Succes!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69