Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Een stoute column, ode aan de vrouw

Ter promotie van mijn nieuwe Facebookpagina heb ik een prikkelende column geschreven. Wat mij betreft mijn stoutste verhaal tot dusver. Prikkelend voor mannen met een rijke fantasie, terwijl het toch als ode aan de vrouw bedoeld is. Gelukkig goedgekeurd door mijn eigen partner, hoewel ze af en toe wel met haar wenkbrauwen fronste. Benieuwd naar het resultaat maar nog niet mijn Facebookpagina geliked waar het verhaal morgen op verschijnt? Druk op de linkverwijzing Facebookpagina website en klik op vind ik leuk. Mocht u dit morgen ook vinden na het lezen van het verhaal dan zou ik dat erg waarderen. Delen ook natuurlijk. Ik ben benieuwd of het verhaal een beetje in de smaak valt. Hopelijk word ik niet beticht van een zieke geest….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69