Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De speelweek

In Middelstum is net als in vele andere plaatsen in de omgeving de speelweek weer losgebarsten. Een evenement dat doorgaans meer dan 100 deelnemers trekt en die altijd tot veel enthousiasme leidt. Niet alleen bij de kinderen, maar zeker ook bij de vrijwilligers die vele uren vrije tijd steken in allerlei activiteiten. Toen ik gistermorgen Middelstum achter mij liet zag ik een enorme houtstapel liggen op de ijsbaan. ‘s Avonds was deze stapel verdwenen om plaats te hebben gemaakt voor prachtige hutten. Mooi man….

Zelf was het bouwen van hutten nooit mijn grootste hobby. In mijn jonge jaren kwam ik er achter over 2 linkerhanden te beschikken terwijl ik rechts ingesteld ben. De enorme brandstapel aan het eind van deze intensieve week was voor mij altijd een hoogtepunt. De tijden veranderen, de wetgeving ook. Zo’n vreugdevuur zit er tegenwoordig dus niet meer in…..

Maar niet getreurd, er zijn legio andere mogelijkheden om het de jeugd naar de zin te maken. En dat is de organisatie van de Middelstumer speelweek ook wel toevertrouwd. Tot vrijdag is men volop in de weer om de energieboog van onze jongste inwoners te testen. Het thema van deze jaargang luidt: Piraten. Als dat maar niet tot muiterij leidt! Ik wens iedereen een keigoede week toe met prachtig weer en veel speelplezier……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69