Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Het wonder aan de Breeksterweg

Laatst fietste ik door Westerwijtwerd heen en besloot door te gaan via de Palenweg. Wanneer je dan de brug over de Westerwijtwerdermaar oversteekt zit je inmiddels op de Breeksterweg. Aan het eind van deze weg ontwaarde ik aan de rechterkant de boerderij van Heiko Bakker. Wat mij betreft omgedoopt tot het wonder aan de Breeksterweg. Wat heeft deze man er toch een prachtig paleis van gemaakt!

Vijvertjes, bruggetjes, sierlijke tuinhuisjes, mooie bebossingen en beplantingen, je waant je net op een landgoed. Wel een mooie titel toch: Landgoed Bakker, het wonder aan de Breeksterweg. Wat zou ik graag nog eens op zijn imperium rondlopen om te zien wat er nog meer aan verborgen pareltjes te ontdekken valt. Misschien een ideale Pensionadogast? Gelukkig hebben we voorlopig eerst de foto’s nog…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69