Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Hoofdsponsor Notaris Huitsing gaat door

Het doet mij goed dat ik u als lezer kan melden dat hoofdsponsor Notaris Huitsing doorgaat met het adverteren op de website. Normaal bent u gewend dat een adverteerder een column of Babbelen met Bert interview aangeboden krijgt om zijn of haar bedrijf extra in de spotlights te zetten. Notaris Huitsing kiest in eerste instantie voor nieuwe websiteteksten omdat hij binnenkort zijn website gaat vernieuwen. Uiteraard is dit ook mogelijk.

Natuurlijk hoop ik op een langdurig samenwerkingsverband met onze notaris die de mensen graag met een goed gevoel zijn kantoor ziet verlaten. “Goed werk afleveren in een ongedwongen, ontspannen sfeer met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, dat is waar ik voor sta!” Dit gevoel hoop ik binnenkort uit te mogen dragen op zijn vernieuwde website…

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69