Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Rennen voor Laura

Ik ben Laura

En ik ben 10 jaar. Ik ben zeer ernstig meervoudig gehandicapt. Ik praat niet, kan niet lopen en kan niet zelf eten en drinken. Ik zie bijna niets en mijn rug groeit krom, waardoor een long afgekneld raakt. Vaak ben ik ziek, dan moet ik met de ambulance naar het ziekenhuis. Thuis zijn er veel dingen voor mij aangepast, zoals sondevoeding, zuurstof, rolstoel en lieve mensen die mij thuis verzorgen. Vaak ben ik blij, ik geniet van de wind in mijn gezicht en leuke geluiden.

Therapie op maat

Op Curaçao kunnen kinderen zoals Laura een op maat gemaakte therapie krijgen, waarbij dolfijnen een centrale rol spelen. Twee jaar geleden heeft zij deze therapie ook mogen ondergaan en dat was een groot succes. Naast dat Laura tot aan haar tenen heeft genoten, is ze alerter geworden en maakt ze meer contact. Laura kan nu met behulp van kaarten ‘ja’ en ‘nee’ zeggen, tilt haar knie beter op met lopen, heeft leren kauwen en speelt nu met twee verschillende dingen tegelijk. Ze was daar in dat warme, droge klimaat niet zuurstofbehoeftig.

Veel Kosten

Laura krijgt nu de kans om dit jaar op Curaçao vervolgtherapie te krijgen! Dat is geweldig nieuws voor haar, maar het brengt ook veel kosten met zich mee. Naast de kosten voor therapie en het huren van hulpmiddelen heeft ze tijdens de vlucht extra zuurstof nodig. Om deze kans te financieren heeft Laura €8000,- nodig. Dit bedrag is exclusief de normale reis- en verblijfkosten….

Oethoesterloop zaterdag 5 juli

Tijdens dit sportief evenement kun je ook lopen voor de Stichting Larua’s Angels. Loop je niet mee? Ook dan kun je de stichting financieel steunen. Alle kleine beetjes helpen en dit geldt zeker voor Laura. Het opgebrachte geld tijdens de Oethoesterloop wordt gebruikt voor de therapie voor Laura op Curaçao. Uw bijdrage telt!

Hoe kun je Laura helpen?

Wil je Laura sponsoren? Laat het ons weten. We noteren je toezegging. Je mag ook een bijdrage storten op NL73RABO0181696037 ten name van Stichting Laura’s Angels. Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Stichting Laura’s Angels

Maarweg 30

9981 KZ Uithuizen

Tel: 0595-434407/06-20344691

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69