Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Het einde is in zicht…

Siep en Eddy hebben Spanje bereikt. Sterker nog, het eindstation Santiago de Compostella ligt op nog maar 360 kilometer. Maar de laatste loodjes wegen zwaar, zo blijkt uit wel uit de reisverhalen. En er moeten nog enige puisten van 1500 meter bedwongen worden, voorwaar geen sinecure….. Nog even doorbijten dus! De website biedt weer tal van leuke verhaaltjes, over prachtige Spaanse stadjes en plaatsjes.

Ik ga er gemakshalve vanuit dat Santiago gehaald wordt en laat het er verder bij. Wie weet vindt u de persoonlijke ervaringen van Siep binnenkort terug in een mooie gastcolumn of een Babbelen met Bert sessie. Iets om ons op te verheugen. Voor de laatste keer nog even de link: www.fietsenmeteddy.nl. Het was leuk om deze sportieve avonturiers op deze wijze te volgen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69