Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Verborgen pareltjes

Soms vlieg je de hele wereld over, op zoek naar de mooiste en bijzonderste plekjes op aarde. Terwijl ze soms zo dichtbij aanwezig zijn. Je komt er dagelijks langs, maar verblind door de sleur en de stress van de dag rijd je er gewoon bij langs zonder al het moois te registreren. En dat is soms best wel jammer.

Het borgterrein Ewsum in Middelstum is zo’n prachtige plek. De statige oprijlaan, het omvangrijke gebouwencomplex inclusief theeschenkerij, uiteraard de Donjon, de fruitmuur, de verschillende tuinen die momenteel prachtig in bloei staan, de dierenweide enz. enz.. Zo dichtbij en voor sommigen toch zo ver weg.

Misschien mag ik u een toeristische tip geven wanneer u zich eens mocht vervelen. Het Borgterrein Ewsum is zeker een bezoekje waard…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69