Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Het wonder van Lourdes

Onze fietsvrienden Siep Brink en Eddy Buist hebben inmiddels Lourdes bereikt. Dat schiet mooi op dus. De prachtige fietsverhalen op de website blijven maar door gaan. De mannen hebben er dus zin in. Niet iedereen komt dagelijks in Lourdes dus alleen al voor een sfeerimpressie is een bezoekje aan de site de moeite waard. Om u een indruk te geven, even een citaatje…..

“Twee miljoen mensen komen hier elk jaar naartoe met verschillende motieven. Elek dag vinden er twee processieoptochten plaats, waarvan wij vanavond eentje gaan bewonderen. Tja als je hier toch bent. Ook Siep heeft nog even van het water geproefd. Het Lourde motief zegt dat het een nieuw begin betekent. Tja.. Dat zou hij wel willen op zijn 64e. Toch ontroert het ook als je mensen met zoveel overtuiging ziet bidden en kaarsen aansteken. Het geeft zin aan het leven, in ieder geval aan dat van hen.”

En zo krijgt Siep ook nog een klein steekje onder (Lourdes)water. Moet kunnen lijkt mij zo. Mochten jullie meer willen weten, klik dan op de volgende link: www.fietsenmeteddy.nl

Santiago is nog ver, maar komt gestaag dichterbij!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69