Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Halen we morgen Dauwpop?

Tradities zijn er om gekoesterd te worden. Sinds jaar en dag vertrekt er vanuit Middelstum een busje vanaf het voetbalveld richting Hellendoorn. Onder leiding van chauffeur en supervisor Sir Frans de Bont. Bestemming Dauwpop, een muziekfestival waar een 40-tal meer of minder bekende artiesten optreden, waaronder De Rooie Neger….Altijd goed voor de nodige sterke verhalen!

24 uur voor een mogelijke vertrek is het nog verdacht rustig aan het Dauwpopfront. De afwezigheid van de gebroeders Zuidhof, ten onder gegaan aan hun eigen commercieel succes, laat zich gelden. Ben benieuwd hoe het morgen af gaat lopen. Zal er morgenvroeg nog in allerijl een improvisatiemodus in gang gezet worden? Met zijn vijven of zessen in de snelle Golf TDI van Frans bijvoorbeeld? Gezellig ingeklemd zitten tussen de brede Donkerbroek en Tuitman, terwijl Keessie en Meijer als co-bijrijders voorin gaan zitten? En Ralf in de kofferbak? Oei, oei, oei, als dat maar goed gaat. Ik hoop dat we morgen Sieme, Henk en 7.000 lotgenoten niet alleen laten zwemmen. Afwachten hoe dit af gaat lopen….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69