Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Wordt de site platgelegd?

Vanmorgen kreeg ik een mailtje van Daniëlla Blanken van DABL Design. Ze had slecht en goed nieuws voor mij:

Slecht nieuws: je moet je byte-pakket upgraden (lees: dat gaat je geld kosten….)

Goed nieuws: dat komt door veeeel te veel verkeer op je site en doordat de site te groot wordt voor het huidige pakket.

Zal ik dat voor je doen? Er is wel haast bij, ze kunnen de site platleggen…..

Heb ik dan een keus? Nee, eigenlijk niet. Want dit is wat ik natuurlijk uiteindelijk graag wil. En met bijzondere records op komst (hierover later deze week meer….) is het byte-pakket opgewaardeerd. Inmiddels staan alle seinen gelukkig weer op groen. We kunnen weer onverdroten verder dus! Maar het was kantje boord……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69