Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Siep en Eddy arriveren in Crozon

Tijdens de laatste nieuwsflits over onze fietsvrienden Siep en Eddy heeft u kunnen lezen dat beide mannen Limburg hadden bereikt. Dat is inmiddels al weer anderhalf week geleden. Als ik de laatste blog van Eddy mag geloven dan hebben beide mannen inmiddels Crozon bereikt. Crozon is een plaatsje aan de Franse kust, in de regio Bretagne. De fietstocht vordert gestaag dus. Of Crozon bereikt is weten we niet helemaal zeker. De laatste nieuwsblog van Eddy stamt van vorige week donderdag vanuit Vincelles. Daarna ontbreekt elk spoor. Moeten we ons zorgen maken?

Vast niet, lijkt mij. Het is trouwens heerlijk om de avonturen van beide mannen te volgen. Eddy Buisman heeft een mooie schrijfstijl en schuwt het niet om met de nodige zelfspot mooie anekdotes neer te pennen. En dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is onderweg valt ook duidelijk te merken. Het is een zware tocht en af en toe slaat de vermoeidheid toe. En dat leidt natuurlijk af en toe tot irritaties. Vooral als je ook nog eens te maken hebt met materiaalpech en hoosbuien. Toch peddelen de mannen gewoon door. Santiago is nog ver, maar komt dichterbij. Als u meer over beide avonturiers wilt lezen, klik dan op deze link: www.fietsenmeteddy.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69