Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De Graanrepubliek

Het brood van het najaar staat momenteel te groeien op de velden. Groningen als Graanrepubliek, zo mooi bezongen door Alex Vissering. Prachtig om te zien. Een windvlaag laat de aren mysterieus en harmonieus trillen. Intiem, als een fijnbesnaarde harp. Het leidt tot een golf over de akkers, als ware het de wave. Zou het ze zo naar de zin gaan? Ze kunnen natuurlijk ook genieten van prachtige vergezichten onder een licht bewolkte edoch strakblauwe hemel. Groeizaam weer lijkt mij.

Over enkele maanden breekt de oogsttijd aan. Wordt al wat opgebouwd is, afgebroken tot meerdere eer en glorie van ons welzijn en welbehagen. Gelukkig is het nog niet zo ver. We kunnen nog even genieten van de graanvelden. Mooi en mysterieus! Alleen de graancirkels ontbreken nog. Voor de rest is het net toverij, dit betoverend stukje Hoogeland…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69