Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Eindexamenkandidaten succes!

Het is voor mij al weer 26 jaar geleden dat ik voor het eerst eindexamen deed. Hoewel ik er toen goed voor stond en er gigantisch voor geblokt had, voel ik nu toch weer de kriebels bovendrijven als ik aan de eindexamens terugdenk. En dan hoef ik ze zelf nog niet eens te maken! Dus ik kan me best wel indenken dat menig scholier vandaag met gierende zenuwen het examenlokaal betreedt. Angstvallig de tikkende klok in de gaten houdend die langzaam maar heel zeker de minuten wegtikt…. Alle eindexamenkandidaten wens ik dan ook heel veel succes toe!

Niet alleen alle leerlingen succes gewenst maar ook alle leraren en examinatoren! Ook voor hun is het een spannende tijd. Is de lesstof voldoende overgedragen, is er geen fraude gepleegd, wordt er niet gespiekt, hoe zit het met de mobiele telefoontjes? Nog even 2 week doorzetten en dan lonkt de vrijheid, de examenfeesten en de vervolgopleiding. Bijzondere momenten, tijdens bijzonder dagen. Eén voordeel, het mooie weer zal voorlopig niet voor afleiding zorgen wanneer er nog stevig geblokt en nagekeken moet worden!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69