Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Raddraaier Jan Dijk verenigt 3 verenigingen…

Ondanks een ruime 4-0 nederlaag van Middelstum 1 tegen Godlinze haalde alles en ieder die de VV een warm hart toedraagt opgelucht adem. Doordat GEO met 3-2 won (in de 87e minuut stonden ze nog met 2-0 achter tegen GVAV Rapiditas) wisten de blauwhemden zich met pijn en moeite te handhaven in de 4e klasse.

Het duurde dus even voordat het thuispubliek in de stemming was voor het Rad van Fortuin. Maar doordat de opbrengst voor de Stichting Dappere Dochters was, waren de lootjes gelukkig binnen korte tijd uitverkocht. Eén van de steunpilaren van het eerste, Alwin Zwerver (zou hij nog een seizoen doorgaan als keeper van Middelstum 1?) was één van de prijzenpakkers. Prijzen die overigens beschikbaar gesteld werden door onder andere Twinset-Fashion en Diodrogisterij Marja.

Raddraaier Jan Dijk voldeed onbewust aan één van de doelstellingen van Dappere Dochters: het verenigen van verenigingen. Hij gaf aan dat hij zowel voor Corenos, De Heracliden en de VV Middelstum het nodige vrijwilligerswerk gedaan heeft. Op 7 juni is hij ook van de partij tijdens het 1e Maran-Karlijn voetbaltoernooi in Uithuizermeeden. Onze raddraaier zal dan als hamburgerbakker acte de presence geven. Goud en lekker bezig dus!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69