Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zus Enzo opent 1 mei haar deuren weer

Het grote voordeel van het stijgen der temperaturen is dat binnenkort in het pittoreske Westeremden de deuren weer opengaan van Zus Enzo. In een sfeervolle omgeving kunt u uw hart weer ophalen want de gezusters Helmantel staan voor u klaar. Kunst voor een betaalbare prijs, is hun slogan! Hun assortiment bestaat uit giclées, kaarten, boeken, kalenders, cadeaus voor huis en tuin maar ook streekproducten. Het hoeft waarschijnlijk geen nadere uitleg dat vooral het werk van kunstschilder Henk Helmantel, ook afkomstig uit Westeremden, centraal staat.

Ageeth Helmantel laat ons weten al weer druk in de weer te zijn om de bezoekers een onvergetelijke middag te bezorgen. Tot oktober kunt u elke donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 terecht in één van de meest authentieke winkels van Noord Groningen. Zeker een bezoekje waard maar nog even wachten dus! Het aftellen kan beginnen….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69