Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Modeshow Twinset Fashion in het Schathoes Menkemaborg een groot succes

Twinset Fashion deed afgelopen woensdag 9 april mee aan deze modeshow op uitnodiging van Corrie Bisschop van het Schathoes. Samen met een aantal ondernemers uit Uithuizen en Groningen werd er een leuke show neergezet op de catewalk door 4 enthousiaste modellen.

Twinset Fashion presenteerde daar haar voorjaarsmode; de diverse stijlen, de verschillende stoffen en een grote variatie aan kleuren. Daarnaast had iedere deelnemer nog een mooie stand ingericht zodat het publiek in de pauze en na de show nog even gezellig konden shoppen en vragen konden stellen over onder andere de kleding, de lingerie, de brillen, de kapsels en de accessoires. Het publiek kon niet alleen van de show genieten maar ook werd er gezorgd voor koffie/thee/drankjes plus overheerlijke hapjes, dit verzorgd door het Schathoes. Een zeer geslaagde avond in een geweldige locatie.

Inmiddels heeft Renate al een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen in haar winkel aan de Grachtstraat. Misschien ook een leuk idee om dit ook eens in Middelstum te organiseren. Samen met een aantal ondernemers. Wie weet. We hebben er in Middelstum zeker een paar zeer geschikte locaties voor.

De voorbereidingen van zo’n modeshow kost natuurlijk heeft veel tijd en energie. Maar gelukkig kon Renate van der Laan mede dankzij haar geweldige vriendinnen laten zien dat Twinset Fashion ook een spetterende show kan neerzetten.

Bron & foto’s: Twinset-Fashion

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69