Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Siem-Menno Jansma fietst met Team ’t Roegwold van Italië terug naar Maastricht….

‘Hartstikke mooi wanneer je het linkje op wilt nemen waar mensen een donatie kunnen geven. Hoe groot of klein ook, elk bedrag is welkom. Want wie heeft er in zijn naaste omgeving niet met deze rotziekte te dealen gehad?! ‘Samen maken we kanker kansloos’ en daar zet ik mij met persoonlijke drijfveren graag voor in. Hartelijk dank alvast en ook een woord van grote dank voor al die mensen die al wat gedoneerd hebben en onze sponsoren!’ Was getekend, Siem-Menno Jansma!
Siem-Menno Jansma

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69