Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Vera Breukelman

Naam: Vera Breukelman

Adres: Kwekersstraat in Middelstum

Leeftijd: 33

Burgerlijke staat: Getrouwd met Bas en trotse moeder van Bart (8), Rori (6) en Olav (3).

Beroep: Management Assistent / Medewerker Studentzaken bij de Rijksuniversiteit Groningen voor de afdeling Accounting en Auditing. Het is een hele mond vol en gelukkig neem ik niet zo de telefoon op. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en heb echt fantastische collega’s die zelfs maandagen dragelijk maken.

Hobby’s: Recent lezen weer opgepakt, dat geeft mij echt rust in mijn hoofd. Verder mag ik graag creatief bezig zijn en is het maar net hoe de wind waait wat ik dan weer oppak. De ene keer tekenen, sieraden maken of achter de naaimachine zitten. Een potje Beat Saber op de VR is iets wat ik gedurende het hele jaar wel doe. Dat vind ik echt heel erg leuk. Oh en vergeet spelletjesavonden met vrienden niet! Die zijn goud waard!

Lievelingsgerecht: Ik hou gewoon van eten. Maakt niet uit wat. Zolang je me geen rode kool voorschotelt ben ik een heel tevreden mens. Een bordje hutspot op zijn tijd is denk ik 1 van de favorieten.

Mooiste film ooit gezien: Als een echter filmliefhebber zijn er zoveel mooie films en is kiezen lastig. Maar Interstellar heb ik al meerdere keren aangezet. Deze film maakt elke keer weer indruk.

Mooiste sportmoment ooit: Ja kijk, deze vraag zag ik tegenop. Ik onthoud dit niet. Ik onthoud altijd de bijzaken zoals een neef van Bas die tijdens het EK of WK (hier gaat het dus al mis) zo hard aan het juichen was dat hij zijn arm openhaalde aan de muur. Met een arm en muur onder het bloed gewoon door blijven juichen natuurlijk. Dat blijft me bij.

Mooiste boek ooit gelezen: Het onzichtbare leven van Addie LaRue van V.E. Schwab.

Kijkt het liefst naar: Modern Family. TE vaak gezien en zet het elke keer na de laatste aflevering van 11 seizoenen zonder blikken of blozen opnieuw aan.

Beste popsong alle tijden: Ik vind zoveel muziek leuk en mooi. Popsong of niet, maar American Pie van Don McLean is echt mijn topkeuze.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Dronken aan de deur staan bij Pub69. Schijnbaar is dat helemaal Bas zijn jam want bijna 12 jaar later zijn we nog samen.

Mooiste plekje van het Hogeland: Achter de dijk in Zoutkamp tijdens zonsondergang.

Favoriet vakantieland: Disneyland is ook een land, toch?

Mooiste stad: Niet een stad maar Mont Saint Michel in Frankrijk is adembenemend!

Favoriete auto: Iedere auto die je zonder stotteren van A naar B brengt en zonder al te veel kosten door de APK komt. Prachtig vind ik die!

Waar heb je spijt van: Afgelopen zondag! Maar dat besef kwam pas maandag. Dan weet je vast hoe laat het is.

Wat zou je ooit nog willen doen: Emigreren naar Zweden om hier een paar vakantiehuisjes in te richten voor gezinnen met kinderen met een beperking. Wij zien hoe gelimiteerd wij zijn met onze 2 oudste kinderen en zijn daar vast niet de enigen in. We kunnen niet op vakantie omdat de voorzieningen simpelweg niet aangeboden worden voor hen.

Ik hoop dat wij hier verandering in kunnen brengen en gezinnen zoals ons wel een mooie tijd kunnen geven. Geloof me, alleen met je jongste kind op vakantie is pijnlijk. Maar goed, voor we dit ooit voor elkaar hebben moeten we heel hard werken, sparen en de taal leren.

Droomman/vrouw: Regé-Jean Page.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Zie bovenstaande vraag. Oh ja, noodgevallen ben ik ook niet de moeilijkste in.

Hoogtepunt uit het leven: Lekker cliché de geboorte van onze kinderen.

Dieptepunt uit het leven: Verlies van een zeer goede vriend aan een depressie.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Debbie Berendes mag het stokje overnemen. Ik ben wel erg benieuwd naar haar antwoorden.

Wat wil je verder nog kwijt: Leuk om dit eens in te vullen. Ik ben zelf wel behoorlijk cynisch en sarcastisch dus ik vond het lastig om niet elke vraag met een gevat antwoord te beantwoorden. Ik denk dat mijn grapjes niet altijd op papier goed overkomen. Het is toch de toon die de muziek maakt.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69