Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Romke Visser, NIJ BEGUN

‘Oorspronkelijk, oprecht en overtuigend, zonder al te veel verbale franje rechtuit schaatsend in plaats van al die omtrekkende krullendraaierij met stadhuiswoorden van een cent. Zeggen waar het op staat, direct in de kritiek en de repliek, kort en bondig, zo spreekt de Groninger. Misschien is men wat te karig met woorden van waardering, maar als het “kon minder” wordt uitgesproken, weet je zeker dat je goed zit. En afspraak is afspraak. Wat ben ik dat als import-Groninger gaan waarderen.’ Was getekend, gastcolumnist Romke Visser!
Romke Visser

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69