Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Danya Teisman – Stuitje

Naam: Danya Teisman-Stuitje

Adres, Woonplaats: Vorig jaar september ons eigen huis gekocht in Middelstum.

Leeftijd: 31 jaar jong

Burgerlijke staat: Getrouwd

Beroep: Sinds oktober 2023 zzp’er in de sales. Vanaf december aan het werk bij mijn huidige opdrachtgever en nu ook de promotie gekregen om als aanvoerder coaching aan de slag te gaan.

Hobby’s: Reizen en wijnen, genieten van het leven met mijn familie en vrienden. Op dit moment ook aan het genieten in Duitsland van de lokale wijntjes.

Lievelingsgerecht: Alles uit de Italiaanse keuken.

Mooiste film ooit gezien: Dat zijn er zoveel, maar toch altijd wel weer fijn als de kerstperiode weer begint en de kerstfilms weer op Netflix staan. Ik hou er alleen niet van om een film voor een tweede keer te kijken.

Mooiste sportmoment ooit: Ik kijk nooit naar sport.

Mooiste boek ooit gelezen: Lees eigenlijk zelf nooit boeken, alleen nu dagelijks de kinderboeken als mijn zoontje naar bed gaat. Maar als ik dan denk aan de boeken die ik heb gelezen, dan toch wel de thrillerboeken van Marelle Boersma. Tegenwoordig zijn het Nijntje boeken en bijna elke dag wel “een klein beetje dapper”.

Kijkt het liefst naar: GTST blijft toch wel favoriet, maar loop al achter sinds afgelopen winter. Geen tijd meer voor de tv, druk met werk, ons huis en natuurlijk mijn zoontje.

Beste popsong aller tijden: Ik ben zo slecht in het onthouden van namen of titels, dus kan er nu niet 123 één bedenken. Mijn muzieksmaak is heel breed.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Oef, geen idee. Al 12 jaar samen met mijn man, hij heeft mij versierd.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Mijn eigen huis natuurlijk, druk bezig met de tuin om daar ook een heerlijk plekje van te maken. Daarnaast blijft de Kiekkaaste bij Nieuwe Statenzijl een favoriet plekje om heen te gaan.

Favoriet vakantieland: Zoveel, ga graag op vakantie. Maar ik denk dat Noorwegen tot nu toe wel een van de mooiste landen is.

Mooiste stad: Zoek liever de plekken op buiten de steden, maar als ik moet kiezen dan voor een stad als Parijs of London.

Favoriete auto: Audi RS8, mat zwart

Waar heb je spijt van: Ik heb niet zo snel spijt van dingen, dat heeft mij gebracht waar ik nu sta.

Wat zou je ooit nog willen doen: De camper pakken en de wereld over reizen met mijn man en zoontje.

Droomvrouw/man: Mijn droomman ben ik natuurlijk mee getrouwd, en mijn droomvrouw zou dan Zendaya zijn haha.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Als er brand is, anders mag je mij rustig laten slapen. Alleen mijn zoontje mag mij overal voor wakker maken.

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van mijn zoontje Ardi, heerlijk hoe hij echt zijn eigen karakter heeft en lekker ondernemend is.

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn schoonvader.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Daphne Hofman.

Wat wil je verder nog kwijt: Grappig om te doen dit, altijd leuk om te lezen wanneer er een bekende bij zit.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69