Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sportshop Doppie, Klaas-Jan en Marcel Dob

In maart leerde ik dankzij de vluggertjesrubriek de gebroeders Dob kennen. De tweeling maakte met hun gevatte antwoorden direct indruk en grepen en passant zeer terecht ook nog even het podium om Sportshop Doppie onder de aandacht te brengen. De zaak die namelijk sinds 1946 een begrip is in Uithuizen en omgeving en door hun oom Derk is opgericht.

Toen hij kwam te overlijden besloten Klaas-Jan en Marcel dat Sportshop Doppie niet verloren mocht gaan en zij namen de handel in mooie sportprijzen over. Naast een fysieke zaak aan de Schoolstraat 4 in Uithuizen, waar op afspraak prachtige prijzen kunnen worden uitgezocht, is daar natuurlijk een mooie en uitgebreide webshop.

En via die webshop valt direct te zien dat er heel wat te kiezen valt bij de gebroeders in Uithuizen. Uiteraard een enorme variatie aan bekers in alle soorten en maten. Maar ook voor beelden & standaards (zowel in hout, als in een glazen of kristallen uitvoering), medailles & sportlinten, borden, rozetten & sjerpen kun je prima bij ze terecht.

Zo kan voor elke winnaar precies de juiste prijs worden bepaald en in overleg kan veel geregeld worden, bijvoorbeeld over op maat gemaakte prijzen. Ook mooie aanbiedingen worden niet geschuwd zodat de trofeeën tegen scherpe prijzen kunnen worden ingekocht. Ook voor hoogwaardige bedrukking van kleding, draaien beide mannen hun handen niet om. Zowel individueel als in teamverband kun je hiervoor prima bij ze terecht.

En zo blijkt maar weer dat je bij Sportshop Doppie altijd in de prijzen valt! Iets om rekening mee te houden wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een passende beloning voor een team dat uitstekend gepresteerd heeft!

Meer weten? Check dan gerust even de uitgebreide website www.sportshopdoppie.nl. Liever even een belletje? Ook dat kan. Telefoonnummer Klaas-Jan: 06-43691018 / Marcel: 06-20913573. Mailen kan uiteraard ook: sportshopdoppie@gmail.com.

Benieuwd naar beide mannen hun vluggertjesbijdrage? Check dan even deze links: https://bert-koster.nl/2024/03/06/de-25-vluggertjes-van-marcel-dob/ en https://bert-koster.nl/2024/03/14/de-25-vluggertjes-van-klaas-jan-dob/. Leuk om nog even terug te lezen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69