Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sebastiaan Lonsain, de nieuwe beheerder van het roemruchte Café Zaal Bulthuis in Eenrum

‘Zoals jij ook al aangeeft roept Café Zaal Bulthuis, zeker bij de oudere generatie, vaak prachtige herinneringen op. Dat zie je ook terug op de opgezette tijdlijn in de hal vol met mooie feesten. De dansmiddagen waren destijds ideale aangelegenheden om nieuwe mensen te leren kennen. Een mooie broedplaats voor het ontstaan van nieuwe relaties. Dat het café maar veel leven in de Eenrumer brouwerij mag blijven brengen!’ Was getekend, Sebastiaan Lonsain!
Sebastiaan Lonsain

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69