Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Halfjaarscheck bij Bosch Car Service Schipper, op zoek naar een nieuwe eerste monteur plus APK-diploma!

Per 1 mei zijn we op zoek naar een nieuwe eerste monteur inderdaad die ook zijn APK-diploma’s in bezit heeft. Dus mocht je toevallig nog iemand weten? Hij of zij is van harte welkom in een prettige werkomgeving. En wat er zeker ook nog even in moet staan is dat we flink geïnvesteerd hebben in een nieuwe bandenmonteer en -balanceerapparaat. Deze apparaten kunnen zelf de banden van de auto verwijderen en ze ook automatisch weer terug plaatsen. Dat scheelt heel wat schouder- en nekpijn.’ Misschien is Jan Lijnema van Bosch Car Service Schipper in Roodeschool wel op zoek naar jou!
Vacature eerste monteur!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69