Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

MKB-verkenner Gert-Jan van Oosten over Economic Board Groningen, GroBusiness en de ondernemersavond met Hans Nijland in Winsum

‘Hans Nijland is op maandag 22 april bij De Jongens Uit De Buurt onze hoofdspreker maar daarnaast vinden er nog wat korte introducties plaats. De ondernemingsvereniging Winsum zal iets over hun vereniging vertellen en ook de nieuwe MKB-consulent van de provincie Groningen, Kees Douma, zal zich aan de aanwezigen voorstellen. En na die tijd kan er dus gericht en gezellig ‘genetwerkt’ worden met elkaar.’ MKB-verkenner Gert-Jan van Oosten aan het woord over GroBusiness en een mooie ondernemersavond!
Gert-Jan van Oosten over GroBusiness

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69