Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Anna Beerda, van ‘Ons Washoek’ in Zoutkamp naar een nieuwe start in Ulrum met Wasserij Raccoon!

‘Ik ben heel blij en trots dat we in Ulrum een compleet nieuwe wasserij neer hebben kunnen zetten. Voor mij het absolute hoogtepunt en ik verheug mij er enorm op om binnenkort vanuit onze nieuwe locatie te kunnen wassen. Met bijna acht keer zoveel bedrijfsruimte dan in Zoutkamp is het allemaal nog groter geworden dan verwacht. Ik kan er bijvoorbeeld ook paardendekens wassen, daar is nu al veel vraag naar!’ Was getekend, Anna Beerda van Wasserij Raccoon Ulrum!
Anna Beerda

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69